{{salon_name}}

Wimpers & Wenkbrauwen

Wimpers & Wenkbrauwen

Mooie wimpers & wenkbrauwen brengen extra aandacht naar uw ogen.
Uw wenkbrauwen in goede vorm en kleur brengen kan wonderen doen voor uw gezicht. Mooie wenkbrauwen brengen extra aandacht naar uw ogen en geven uw gezicht een open uitdrukking. Het maakt u bovendien zichtbaar jonger.

Een opvallende blik en mooi geaccentueerde ogen daarvoor kan u ook terecht bij Pure Lagratcia.

Een natuurlijke lifting van de wimpers
Langere, vollere wimpers? Elke vrouw droomt hiervan! Vandaag de dag zijn kunstwimpers helemaal hot. Echter is er een alternatief. Het is een feit dat niet iedereen zich gemakkelijk voelt wanneer er dingen aan het gezicht bevestigd worden, en niet iedereen vindt kunstwimpers makkelijk in het gebruik of mooi.

Wimperlifting is   behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de wimperlifting  worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de wimperlifting   blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.