Vegan Switch

Veganvasten, ook wel de Vegan Switch genoemd, is een 10-daagse ontgiftingskuur, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Door veel plantaardige voeding en regelmatig vegan te eten, in combinatie met voldoende lichaamsbeweging, werken we actief aan onze weerstand.

Door dierlijke vetten grotendeels te vermijden en over te schakelen op meer plantaardig voedsel, waaronder een aantal dagen vegan, zal het lichaam sneller ontgiften en meer vet verbranden.

Wil je fit, energiek en gezond blijven of worden? Wil je een grotere weerstand opbouwen tegen stress en allerlei welvaartsziekten? Dan is het nu de tijd om aan de slag te gaan met veganvasten!

Hoe werkt de Vegan Switch?

Veganvasten is niet zo moeilijk als het klinkt. Ik begeleid je daarin als coach en samen werken we naar jouw doel toe. Je hoeft het dus niet alleen te doen!

Het streven is om in 10 dagen weer controle over je lichaam te krijgen. Dit doen we door flexibel vegan te eten, regelmatig te bewegen en speciaal ontwikkelde supplementen te gebruiken die de ontgifting extra ondersteunen.

In 4 dagen bouw je je dierlijke eiwitten af, daarna eet je 4 dagen volledig plantaardig (vegan) en dan bouw je in 2 dagen je dierlijke eiwitten weer op.

Tijdens de vegan switch beweeg je elke dag 1 uur laag intensief en doe je gedurende 10 dagen 2 zweettrainingen om de gifstoffen extra goed af te kunnen voeren. Ook neem je verschillende supplementen in.

Het resultaat?

*Meer energie en fitter gevoel* Een betere weerstand*Vrouw 1-3 kg en Man 2-5 kg gewichtsverlies*Een versterkte darmflora* Een mooie huid.

Richtlijnen:
  • Elke dag bewegen (en een paar keer sporten) om zo door zweten de gifstoffen uit je lichaam te krijgen
  • Eet je minimaal 50% van je voeding tijdens de kuur biologisch
  • Eet je alle voeding binnen maximaal 10 uur, zo kan je lichaam in de overige calorie loze 14 uur jouw vetcellen en gifstoffen uitscheiden
  • Zweten is belangrijk om extra te gifstoffen uit te zweten. Je kan dat extra doen in bijv. een heet bad of hete douche (of sauna)
  • Eet veel plantaardige voeding waardoor je de hele dag goed vol zit en de hoeveelheid vezels de detox ondersteunen

Ben je overtuigd en wil je graag direct aan de slag met de Vegan Switch? Stuur een bericht