{{salon_name}}

Revitalash

HET VERHAAL ACHTER REVITALASH®

Hét serum voor een zichtbare verbetering van uw wimpers binnen 3 tot 12 weken.

RevitaLash® is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts als een speciaal cadeau voor zijn vrouw Gayle, die herstellende was van borstkanker. Intensieve chemotherapeutische behandelingen hadden Gayle’s mooie wimpers beschadigd, waardoor haar wimpers breekbaar, dun en minder vol eruit zagen. Dr. Brinkenhoff had volle vertrouwen in zichzelf voor het ontwikkelen van een formule om de wimpers van Gayle er weer gezond, sterk en prachtig uit te laten zien. Na intensief onderzoek hadden Dr. Brinkenhoff en een getalenteerde groep cosmetische wetenschappers, een product gecreëerd dat daadwerkelijk een zichtbare verbetering gaf aan de wimpers van Gayle. Haar wimpers zien er sindsdien mooier uit dan dat ze ooit had durven dromen.
                                                                                                                                  
Wij zijn toegewijd om iets terug te geven aan de gemeenschap die ons oorspronkelijk inspireerde tot de ontwikkeling van RevitaLash. Een gedeelte van de opbrengst komt ten behoeve van onderzoek naar borstkanker en educationele instanties.

Ontdek hieronder het Revitalash gamma beschikbaar bij Pure Lagratcia.
Revitalash Double-Ended Volume primer / mascara

Je mascara nog beter en mooier aanbrengen? Dan is onze Volumizing Primer ideaal. Deze formule bevat verzorgende peptiden die de wimpers moeiteloos versterkt en gladder maakt. Combineer je de primer met onze mascara? Klontjes, schilfers en vlekken zijn dan verleden tijd. Je geniet nóg langer van je mascara en je wimpers ogen langer en voller. Klaar voor een opvallende oogopslag?
RevitaLash EyeLash Conditioner

Het 1.0ml RevitaLash Advanced wimperserum (ook wel RevitaLash EyeLash Conditioner genoemd, staat op onze tubes) is een uniek product dat de broosheid en breekbaarheid van de wimpers helpt te verbeteren. Het gepatenteerde BioPeptin Complex draagt bij aan het verfraaien van de wimpers, zodat deze gezonder en voller ogen. RevitaLash is het enige wimperserummerk ter wereld die dit bijzondere ingredient in een wimperserum heeft verwerkt. Door eenmaal per dag, twaalf weken lang een dun lijntje bij de aanzet van de bovenste wimperrand aan te brengen, kun je al verschil zien.

Het product bewaren op een droge, donkere plek op kamertemperatuur.
 
Over de ingrediënten

  • Biopeptin Complex– Dit wetenschappelijk ontwikkelde complex is een mix van biotine, groene thee – extract, peptiden en lipiden, die helpen de wimpers te verstevigen en te beschermen tegen broosheid en breekbaarheid.

  • Ginseng en swertia japonica – Dit zijn twee plantenextracten die helpen om de wimpers te revitaliseren en te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

  • Saw palmetto – Het ingredient saw palmetto assisteert bij het conditioneren en hydrateren van de wimpers.

  • Tarwe-eiwitten– De tarwe-eiwitten in het wimperserum laten de wimpers er gladder en sterker uit zien.
Het 1.0ml RevitaLash wimperserum is niet op dieren getest. Het serum is dermatologisch en klinisch getest. Het product is door oogartsen beoordeeld en niet-irriterend en hypoallergeen bevonden. 

Houd er rekening mee dat resultaten per individu kunnen verschillen. Het wimperserum is een cosmetisch product en kan niet gezien worden als een behandeling voor medische problemen. Raadpleeg in dat geval altijd een arts voor een medisch advies.