{{salon_name}}

Massages

Relax Massage

Een relaxerende massage  is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Regelmatig een relaxerende massage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid. 

Een heerlijk  massage kan je nemen als je heel erg uitgeblust of vermoeid bent, maar ook als je verkrampte of vermoeide spieren hebt na een lange zware werkweek. Maar natuurlijk ook als je jezelf goed voelt maar toch lekker wilt ontspannen. 

U hoeft niets te mankeren om lekker te ontspannen en te genieten van een nek, schouder, rug massage of een been massage. Niet alleen lekker maar ook in deze drukke tijden is goed onderhoud van belang, een relaxerende massage kan hierbij een welkome aanvulling zijn voor het welbevinden van lichaam en geest. 

Regelmatig een relaxerende massage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid. U kunt een massage ondergaan als u erg uitgeblust of vermoeid bent, maar ook bij verkrampte of vermoeide spieren na een lange zware werkweek. Maar natuurlijk ook als u zichzelf goed voelt en toch lekker wilt ontspannen.