pHformula anti-aging en huidverbetering

Een gezonde huid is belangrijk

Kennis van de nieuwste technologieën en producten is een belangrijk uitgangspunt voor dit merk. pHformula heeft de technologie van huidresurfacing verder ontwikkeld met op maat gemaakte behandelingen.

Het huidresurfacingssysteem van pHformula is gericht op de noden van elk huidtype: huidveroudering, hyperpigmentatie, chronische roodheid en huiden met acné.

A.G.E. anti-aging behandeling

pHformula oplossingen tegen huidveroudering

Een actieve en efficiënte behandeling tegen typische tekenen van huidveroudering: een doffe teint, expressierimpels en huidveroudering bijvoorbeeld door de zon.

Het is belangrijk om de huid tussen de behandelingen door te beschermen tegen UV straling. Ook al schijnt de zon niet, dan is er toch UV straling en moet de huid beschermd worden. Zorg daarom dat u gedurende 10 dagen voor de behandeling de huid niet aan sterke zonnestraling blootstelt.

M.E.L.A. huidverbetering

Een krachtige behandeling tegen pigmentvlekken

Unieke en krachtige behandeling met powerclay, die helpt de opgehoopte pigmenten te verminderen. Ook hierbij geldt dat het essentieel is dat u 10 dagen voor de behandeling de huid niet aan sterke zonnestraling blootstelt.

A.C. huidverbetering

pHformula oplossingen tegen puistjes en zwarte punten

Deze unieke oplossingen zijn speciaal ontworpen voor de huidtypes met neiging tot acné. Zorg dat u 10 dagen voor de behandeling de huid niet blootstelt aan sterke zonnestraling.

C.R. huidverbetering

pHformula oplossingen tegen chronische roodheid

Een uniek en actief complex voor het volledig herstel van een chronisch rode huid. Bevat antimicrobiële eigenschappen die de roodheid helpen verminderen. Bescherm de huid 10 dagen voor de behandeling tegen UV straling en sterke zonnestraling.

Een behandelingskuur omvat minimaal 5 behandelingen, maar natuurlijk kun je eerst kiezen voor 1 behandeling om te kijken hoe het je bevalt.

Voor een langdurig zichtbaar resultaat adviseer ik om thuis verder de producten te gebruiken. Deze producten worden speciaal op jouw huid afgestemd en de actieve werkstoffen komen net als de behandeling in de dieper gelegen huidlagen.

  • Na de behandeling is het belangrijk blootstelling aan zonlicht (waaronder ook zonnebank) te vermijden.
  • 6 weken na de behandeling of tijdens de gehele kuur uw gezicht met vitamine C en een SPF30+ in te smeren,zo voorkomt u kans op hyperpigmentatie en wordt de aanmaak van collageen extra gestimuleerd.
  • Roken vertraagt het herstelproces, waardoor het langer duur voordat resultaat wordt behaald.
  • Het wordt aanbevolen geen gezichtsmaskers, cosmetische producten die uw huid irriteren en geenexfoliërende producten te gebruiken tijdens de kuur.