Overige schoonheidsbehandelingen

Waxen

Bij Pure Lagratcia kun je kiezen uit deze behandelingen:

 • Je huid wordt zijdezacht en voelt super glad aan
 • Harsen heeft een langdurig effect: je huid blijft een paar weken haarloos
 • Door regelmatig te harsen worden haartjes minder stug en minder dik en komen in mindere mate en ook minder donker terug
 • Doordat er nieuwe haren gaan groeien, zal de huid zachter aanvoelen dan wanneer de haren afgestompt zijn door het scheren
 • Deze methode geeft minder kans op ingegroeide haren, geeft bijna geen irritaties, roodheid of jeuk

Ik werk met de striploze wax van Perron Rigot. Deze wax bevat elastomere, een uniek ingrediënt dat ervoor zorgt dat de wax soepel blijft en makkelijk te verwijderen is, zonder dat er haartjes afbreken.

 • Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige zones zoals bikinilijn, oksel en gelaat
 • De wax blijft flexibel
 • Zeer geschikt voor zelfs de kortste en geschoren haartjes
 • Minder pijnlijk doordat de wax de haartjes inkapselt

In sommige gevallen is het waxen met strips aantrekkelijker dan de striploze wax, bijvoorbeeld wanneer het om grotere oppervlakten gaat, zoals benen, borst of rug. Dit is qua tijd efficiënter. Het grote voordeel van de waxen van Perron Rigot is dat deze niet opdrogen.

 • Bijzonder geschikt om grote oppervlaktes effectief te waxen
 • De wax hoeft slechts tot lichaamstemperatuur verwarmd te worden
Wimpers & Wenkbrauwen

Voor een opvallende blik en mooi geaccentueerde ogen kunt u ook terecht bij Pure Lagratcia.

Mooie wimpers en wenkbrauwen brengen extra aandacht naar je ogen. Met je wenkbrauwen in de goede vorm en kleur, krijgt je gezicht een open uitdrukking.

Het maakt je bovendien zichtbaar jonger.

Lash lifting en verven

Bij Pure Latgratcia kun je kiezen uit deze behandelingen:

Wil je graag langere, vollere wimpers? Welke vrouw droomt hier niet van?

Natuurlijk kun je je toevlucht nemen tot kunstwimpers, die vandaag de dag helemaal hot zijn. Maar niet iedereen vindt deze makkelijk in het gebruik of mooi.

Wat we kunnen doen is een wimperlifting. Dit is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gelift worden en meer volume krijgen.

Je eigen wimpers worden vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan gelift met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt.

Het resultaat van de wimperlifting blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat de Lash Lifting niet schadelijk is voor je eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Na het liften brengen we ook nog een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers!

Voor het beste resultaat raden we aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uitzien.

Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara overbodig.

Manicure & Pedicure

Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf.  Er wordt wel eens gezegd dat je handen je ware leeftijd onthullen!

Voor een perfecte uitstraling zijn mooi verzorgde handen dus belangrijk. Daarom nemen we je handen bij Pure Lagratcia ook graag ‘onder handen’!

Ook jouw voeten mogen genieten van een beetje extra aandacht. De gezondheid en de kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij ons op de eerste plaats.

Manicure - Gellak - Pedicure

Bij Pure Lagratcia kun je kiezen voor deze behandelingen:

Bij deze behandeling worden de nagels in model gevijld en gepolijst. Vervolgens worden de nagelriemen behandeld met een unieke samenstelling van geconcentreerde fruitzuren en een lipide complex van avocado. Dit herstelt de droge, ruwe nagelriemen en herstelt tegelijkertijd de vocht- en vetbalans.

De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke olie met anti-oxidanten, vitamine E, avocado extracten, zonnebloem-, sesam- en Kukui notenolie, speciaal voor de nagels en nagelriemen. Tot slot volgt nog een heerlijke handmassage en een doorschijnendste nagellak om de nagels te beschermen.

Gellak is een revolutionaire en professionele behandeling uitgevoerd met producten van 100% gel. Wil je graag verzorgde nagels, maar heb je liever géén gelnagels, dan is gellak een oplossing.

De samenstelling van de gellak is iets dikker dan reguliere nagellak en dunner dan gel. Met deze gellak blijven je nagels 2 tot 3 weken mooi en verzorgd.

Bij Pure Lagratcia heb je een ruime keuze uit verschillende kleuren gellak.

Een pedicure behandeling start met een voetenbad met zuiverende, antiseptische zeep. Vervolgens worden de nagels geknipt en gepolijst. Eventuele problemen als ingroeiende nagels behandel ik ook gelijk. Verder worden eelt en likdoorns verwijderd en gladgevijld.

Reserveer voor deze behandeling