{{salon_name}}

{{web_slogan}}

Over

"Elke mens is een unieke schepping met een unieke schoonheid, die om een unieke benadering vraagt. Met mijn behandelingen help ik deze schoonheid zichtbaar maken en behouden" zo luidt het edele credo van schoonheidsinstituut Pure Lagratcia. Met haast tastbare passie voor mijn vak en diep respect voor mijn klanten brengt ik die schoonheid in elke persoon naar boven.

Aandacht voor jezelf is de eerste stap naar het vergroten van je welzijn Met dat doel voor ogen leg ik me met succes toe op huidverzorging en -verbeteringen, huidresurfacing, figuurcorrecties, gelaatsbehandelingen en andere lichaams- en schoonheidsbehandelingen zoals waxing, pedicure en manicure. Daarnaast bekwaam ik me in ontspannende massages en preparatieve, preventieve en curatieve sportmassages.

 Eerst maak ik een uitgebreide analyse van de huid van mijn cliënten. Op basis daarvan stel ik een nauwkeurig behandelplan op en geef ze deskundig advies. Ik maak in nauw overleg met de klant een selectie van de beste behandeltechnieken en -methodes. Iedereen krijgt een persoonlijke behandeling op maat. Dit streven naar perfectie en deze zin voor details koppel ik aan jarenlange ervaring en een indrukwekkende vakkennis. Ik volgde immers voordien een uitgebreide professionele opleiding in Nederland, waar ik ook een tijdlang werkte als schoonheidsspecialiste en zelfs werd uitgeroepen tot beste pedicuriste van Amsterdam.

Daarnaast vervolmaakte ik tijdens vormingen in Frankrijk en stages in Spanje. Ik werkte ook een tijdlang in een spa in de Bondgenotenlaan voor ik me vestigde op mijn huidige locatie in de Mechelsestraat. In het sfeervolle decor van het smaakvol ingerichte salon tracht ik oprecht aandacht te schenken aan mijn klanten en vol toewijding te luisteren naar hun wensen en verwachtingen.

Uit al mijn behandelingen ademt dan ook de intense liefde voor mijn vak, dat ik met veel gevoel en haast spirituele zingeving beoefent. Mijn klanten voelen onmiddellijk dat ik echt met hen begaan ben en voelen zich bij mijn behandelingen helemaal op hun gemak. Achteraf zien en voelen ze duidelijk het weldoende verschil met voordien.

Kortom, bij Pure Lagratcia krijgen ze veel meer dan om het even waar waar voor hun geld.