{{salon_name}}

Onze merken

Producten met een missie


Pure Lagratcia werkt met producten waar een missie aan verbonden is. Elke mens is een unieke schepping met een unieke schoonheid, die om een unieke benadering vraagt en dat geldt voor zowel de behandelingen als de producten die in het salon gebruikt en verkocht worden. Schoonheid zichtbaar maken en behouden is datgene dat centraal staat!

Maria Galland


Marie Galland werd meer dan 50 jaar geleden opgericht door een buitengewone vrouw en telt ook vandaag nog elke dag nieuwe schoonheidsnormen. 

Een holistische methode, gebaseerd op energie, precisie en harmonie, is uniek, professioneel en wordt geperfectioneerd door geavanceerd onderzoek en ontwikkeling. Maria Galland Paris staat synoniem voor hoogwaardige huidverzorging van topkwaliteit, met onmiddellijke en direct zichtbare resultaten.
Collagen Lift

Huidveroudering betekent een verlies van collageen in de huid. In tegenstelling tot crèmes en serums die van buitenaf werken kan u vanaf nu het verouderingsproces door middel van voeding vertragen.

Artdeco


ARTDECO is opgericht in 1985 door Helmut Baurecht, een ervaren specialist in de cosmetica branche , en gevestigd in de onmiddellijke omgeving van München. ARTDECO is een trendsetter in make-up en ondertussen het absolute Nr° 1 make-up merk in Duitsland geworden.

Het geheim van ARTDECO om tot marktleider in Duitsland door te groeien is de constante focus op de individuele wensen van alle vrouwen, de veeleisende kwaliteitsnormen die ARTDECO immer hanteert en de zeer redelijke prijzen. Op basis van deze succesvolle drijfveren is ARTDECO ook in andere landen snel aan het doorgroeien.

ARTDECO heeft een zeer ruim kleurenpalet dat voortdurend evolueert met de nieuwste trends. Iedere vrouw kan haar persoonlijk kleurenpalet Eyeshadows, highlighters en blushers zelf kiezen en meenemen in de hervulbare beauty boxes. Daarnaast heeft ARTDECO unieke specialiteiten voor make-up professionals.

Marc Inbane


MARC INBANE is een vooraanstaande speler op het gebied van tanningcosmetica. Beroemdheden ontlenen er hun natuurlijke uitstraling aan en het wordt vaak gebruikt bij shows van grote modehuizen. Het Nederlandse merk dat een aantal indrukwekkende prijzen heeft gewonnen wordt momenteel verkocht in meer dan 40 landen. De luxe collectie wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door toonaangevende kappers, make-up artists en dermatologen.

Revitalash


RevitaLash Cosmetics, een door artsen ontwikkelde, bekroonde lijn (of award winnende lijn) van wimper-, wenkbrauw- en haarproducten die speciaal zijn ontworpen om de gezondheid en uitstraling van uw dierbaarste schoonheid te herstellen en verbeteren.

Faby


Een natuurlijke, veilige en mooie beauty ervaring!

FABY is een innoverend Italiaans manicure- en pedicuremerk en biedt naast hand- en voetverzorgingsproducten ook kwalitatieve, professionele nagelverzorging en een overweldigend aanbod aan nagellak.

pHformula


pHformula ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula is daarmee de eerste die wetenschap en ervaring samenbrengt tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering.