Nanoneedlinganti-aging en huidverbetering behandelingen

Het doel van deze behandeling is dat de aangebrachte producten beter en sneller doordringen in de huid. Dit verhoogt de efficiëntie van de verzorgingen.

Op een gecontroleerde en zachte manier worden er microscopisch kleine gaatjes gemaakt in de huid. Naargelang het gewenste resultaat kan men deze perforaties dieper of meer oppervlakkig maken. De huid blijft intact.

Bij nanoneedling zijn deze gaatjes niet dieper dan 0,1 mm (dus 1/10 van een millimeter), dat wil zeggen dat ze enkel in de dode cellenlaag penetreren. De naaldjes die daarvoor worden gebruikt zijn ook zachter. Met deze behandeling worden microscopische gaatjes in de huid gemaakt terwijl de huid intact blijft en wordt de huid aangezet tot het aanmaken van meer collageen en meer elastine.

Resultaat

Op termijn is je huid strakker en gaan de rimpels vervagen.

Na de behandeling is het belangrijk dat je goed de raadgeving van je schoonheidsspecialiste opvolgt en de huid blijft hydrateren. Voor een langdurig zichtbaar resultaat adviseer ik om thuis verder de producten te gebruiken. Deze producten worden speciaal op jouw huid afgestemd en de actieve werkstoffen komen net als de behandeling in de dieper gelegen huidlagen.

  • Na de behandeling is het belangrijk blootstelling aan zonlicht (waaronder ook zonnebank) te vermijden.
  • 6 weken na de behandeling of tijdens de gehele kuur uw gezicht met vitamine C en een SPF30+ in te smeren,zo voorkomt u kans op hyperpigmentatie en wordt de aanmaak van collageen extra gestimuleerd.
  • Roken vertraagt het herstelproces, waardoor het langer duur voordat resultaat wordt behaald.
  • Het wordt aanbevolen geen gezichtsmaskers, cosmetische producten die uw huid irriteren en geenexfoliërende producten te gebruiken tijdens de kuur.