{{salon_name}}

Manicure & Pedicure

Manicure & Pedicure

Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Zorg dus voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling. Ook jouw voeten mogen genieten van een beetje extra aandacht.  De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij Faby op de eerste plaats. Ook thuis kun je jezelf met Faby verwennen.

 • Manicure
  Bij deze behandeling worden de nagels in model gevijld en gepolijst.  Vervolgens worden de nagelriemen behandeld met een unieke samenstelling van geconcentreerde fruitzuren en een lipide complex uit de avocado verwijderen droge, ruwe nagelriemen en herstellen tegelijkertijd de vocht- en vetbalans.

  Deze behandeling wordt afgesloten met een  nagels en nagelriemen olie met anti-oxidanten, vitamine E, avocado extracten, zonnebloem-, sesam- en Kukui notenolie, vervolgd een hand massage en een doorschijnende nagellak verharde om uw nagels te 

 • Gellak/ Semipermanent Lak
  De Faby Lacquering gel is een revolutionaire en professionele behandeling uitgevoerd met producten bestaande uit 100% gel. Heeft u  graag verzorgde nagels, maar wilt u géén gelnagels, dan is gel lak oplossing.

  De textuur van de gel lak is iets dikker dan reguliere nagellak en dunner dan gel. Met deze gel lak heeft u met gemak 2 tot 3 weken mooie en verzorgde nagels.Vooraf worden uw nagels in model gevijld, stof, vuil en vetvrij gemaakt.

  Bij Pure Lagratcia is een ruime keuze uit Faby gellak.

 • Pedicure
  Een pedicure start met een voetenbad met zuiverende, antiseptische zeep.Vervolgens worden de nagels geknipt en gepolijst. Tevens worden problemen zoals ingroeiende nagels  behandeld. Verder worden eelt en likdoorns verwijderd en gladgevijld. De behandeling wordt afgesloten met een korte voetmassage.