Laserontharing

Wil je definitief haren verminderen, dan is de laserbehandeling een mogelijkheid. Tijdens een laserontharing behandeling worden de haren vernietigd door deze bij de bron, het haarzakje, aan te pakken.

Laserontharing gebeurt door middel van de LIGHTSHEER DESIRE, een laserapparaat die een zeer krachtige lichtstraal uitzendt, waardoor het haarzakje wordt vernietigd. Er zijn meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen.

LightsheerDesire is veruit het meest efficiënte toestel op de Belgische markt. Het behoort tot de gouden standaard onder de diodelasers.

  • Efficiënt
  • Veilig
  • Verminderde pijn

Met definitieve ontharing met de laser Lightsheerdesire maakt men gebruik van laserlicht dat geabsorbeerd wordt door de haarkleurstof melanine. De energie van het laserlicht wordt hoofdzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortel cellen selectief vernietigd. De wortel en de celstructuren van het haar worden hierdoor vernietigd. Hierdoor zullen de haren op de behandelde plaats niet meer groeien. De lightsheerDesire laat toe om selectief veilig en pijnloos te werken door de speciaal gekoelde lasertip die contact maakt met de huid. Dit laat toe meer energie op de haarcel af te leveren zonder dat de opperhuid hier schade van ondervindt.

Voor meer info