{{salon_name}}

Artdeco


1. BASIS MAKE-UP PRODUKTEN 

ARTDECO biedt reeds binnen dit basis gamma een unieke verscheidenheid aan lipsticks en lipglossen, mascaras met de nieuwste texturen en borsteltypes, een ruim aanbod contour potloden en liquid liners, en een uitgebreide selectie hoogkwalitatieve foundations... tegen een uitstekende prijs/kwaliteit ratio!

"ARTDECO is op maat gemaakt om aan de eisen van elke vrouw te voldoen." 

2. HERVULBARE PRODUKTEN

De Beauty Boxes met magnetische bodem en de Eye Designer met dubbele applicator laten u toe om eyeshadows en blush tinten eindeloos te combineren. Gebruikte kleuren kunnen individueel vervangen worden door de meest recente trend tinten. De Double Finish Foundation, ARTDECO is opgericht in 1985 door Helmut Baurecht, een ervaren specialist in de cosmetica branche , en gevestigd in de onmiddellijke omgeving van München. ARTDECO is een trendsetter in make-up . ARTDECO is ondertussen het absolute N° 1 make-up merk in Duitsland geworden. Het geheim van ARTDECO om tot marktleider in Duitsland door te groeien is de constante focus op de individuele wensen van alle vrouwen, de veeleisende kwaliteitsnormen die ARTDECO immer hanteert en de zeer redelijke prijzen. Op basis van deze succesvolle drijfveren is ARTDECO ook in andere landen snel aan het doorgroeien. ARTDECO heeft een zeer ruim kleurenpalet dat voortdurend evolueert met de nieuwste trends. Iedere vrouw kan haar persoonlijk kleurenpalet Eyeshadows, highlighters en blushers zelf kiezen en meenemen in de hervulbare beauty boxes. Daarnaast heeft ARTDECO unieke specialiteiten voor make-up professionals. Compact Powders en een ruime selectie andere produkten zijn ook heraanvulbaar. Veel van de hervulbare produkten zijn beschikbaar in het Artdesign van specifieke collecties.

 

3. SPECIALE PRODUKTEN voor professionele resultaten

Een professioneel resultaat verzekerd dankzij speciale producten zoals Lip Base, Magic Fix, Glossy Lip Finish, Eye Shadow Base, Perfect Teint Concealer, artificiële wimpersen het alomvattend Camouflage gamma.

ARTDECO wil vooral dat u zeer snel een uiterst professionele make-up kan creëren.

4. MINERALE MAKE-UP 

ARTDECO stelt voor... PURE MINERALS, cosmetica gebaseerd op mineralen. Een  hoogkwalitatief mineraal complex op basis van zink-magnesium-natrium-kalium verzekert een natuurlijke look met hoge dekkingsgraad. Zeer geschikt voor de gevoelige huid. Mineralen beschermen bovendien tegen schadelijke UV-stralen en hebben een hydraterende werking. Zonder talk, was of oliën.

De verscheidenheid van produkten en tinten binnen het PURE MINERALS gamma laat elke vrouw toe om haar eigen minerale collectie samen te stellen. 

5. BRONZING

ARTDECO heeft zichzelf bevestigd als absolute markt leider op het vlak van BRONZINGprodukten, zowel voor het gelaat als het lichaam. Elk jaar wordt een superaantrekkelijke collectie van trends & innovaties gelanceerd tegen redelijke prijzen.

De meest recente innovatie op dit vlak is zonder twijfel de MINERAL BRONZINGcollectie

6. GLAMOUR 

Nog een markt segment waar ARTDECO een hoofdrol speelt.

Ook voor de GLAMOUR collectie worden jaarlijks innovatieve nieuwe produkten ontwikkeld voor een stralende, glamoureuze make-up, in stijlvolle designer verpakking.

Telkens weer een bestseller tijdens de eindejaarsperiode.

De Glamour produkten zijn beschikbaar het ganse jaar rond.