Isagenix

De enige op de markt met 6 probiotica in.

Maar ook de enige die de combinatie doet van wat personal trainers en diëtisten aanraden (nl. 5-6 maaltijden per dag), maar ook de visie van de orthomoleculaire geneeskunde ondersteunt (nl. een detox en intermittent fasting dag in 1) waardoor je immuunsysteem een boost krijgt en je spijsvertering rust krijgt.

Wanneer we vergelijken met andere merken die effectief een eiwit dieet of dergelijke aanbieden.

Deze merken gaan jou bijvoorbeeld puur op shakes of eiwitten zetten, wat ook dikwijls een jo-jo effect gaat creëren wanneer mensen hier mee stoppen.

Diverse Proteïnediëten verminderen weliswaar de inname van vetten en suikers met gewichtsverlies tot gevolg, maar verhogen hierbij in extreme mate de inname van eiwitten. Men loopt hierdoor het risico dat het vermogen van de lever om ureum aan te maken, verzadigd wordt en er een toename komt van de hoeveelheid aminozuren en ammoniak in het bloed.

Die grotere hoeveelheid ammoniak in het bloed kan hersendisfunctie en -letsels veroorzaken, alsook ernstige nier- en leveraandoeningen en hart- en vaataandoeningen. Dit dieet kan verder ook leiden tot een verhoging van het gehalte aan LDL-cholesterol en tot hartritmestoornissen. Het dieet wordt bovendien gekenmerkt door een tekort aan vezels, wat constipatie kan veroorzaken.

De GROTE troef bij Isagenix is dat je maar 2 maaltijden per dag gaan vervangen door een shake, die shakes omvatten 40% eiwitten, 40% koolhydraten en 20% vetten, mineralen en vitamines.

Het Isagenix voedingssysteem zorgt ervoor dat je lichaam ALLE essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft, zoals koolhydraten (!), vetten, vitaminen, mineralen, sporenelementen en vezels.

De Isagenix producten zorgen ook voor toevoeging van eiwitten, maar doen dit in een heel wat lagere dosis. Op die manier raakt het lichaam niet overbelast door proteïnen. Met Isagenix krijgt je lichaam alle essentiële voedingsstoffen binnen die het nodig heeft.

  • Klinisch getest
  • Geen toegevoegde suikers
  • Geen bewaarmiddelen
  • Gluten- en soya vrij
  • Vegan lijn
  • Gebaseerd op een organisch voedingssysteem
  • AAA ranking in Healthy en Wellness industrie

Waarom spreken wij over een voedingssyssteem?

Isagenix voedingssysteem is de opstap naar een gezondere levensstijl. Het doel is om je gezond te leren eten en leven, en gelijkmatig natuurlijke voeding in te bouwen, zodat je na verloop van tijd je gewicht kan behouden zonder de Isagenix producten.

We beginnen doorgaans met het inbouwen van één normale en gevarieerde ‘balansmaaltijd’. Geleidelijk aan gaan we dan naar 2 balansmaaltijden om uiteindelijk op 3 normale maaltijden per dag uit te komen, zonder dat je bijkomt in gewicht.

Dus streef je naar gewichtsverlies op een gezonde, evenwichtige en natuurlijke manier, dan zijn de Isagenix vervangmaaltijd bijzonder geschikt. Ik kan je er alles over vertellen omdat ik de producten zelf ook gebruik.