Pure Lagratcia verwent alle mama’s in mei!

Op 10 mei is het weer zover. De dag om de belangrijkste en liefste vrouw in ons leven weer even in het zonnetje te zetten.
Maar één dag is niet voldoende om alle moeders te verwennen en daarom wil Pure Lagratcia alle mama’s in de maand mei verwennen met leuke acties! Op dinsdag 12 en 19 mei zijn we extra openen om u te kunnen verwennen!

15% koring op alle intraceuticals behandelingen + gratis lakken of maquillage!
Pure Lagratcia geeft 15% korting op alle intraceuticals behandelingen.
Als dit nog niet genoeg is, krijgt u als cadeau het lakken van uw nagels met nagellak van O.P.I./Faby of een maquillage met Artdeco producten!

Nog niet overtuigd?
Ontdek hieronder de volledige Moederdag actie geldig voor de hele maand mei.

 • Actie 1*
  Bij aankoop van twee intraceuticals producten ontvangt u 25% korting op de behandeling i.p.v. 15%
 • Actie 2*
  Bij aankoop van minimum 100 euro aan behandelingen of producten bij Pure Lagratcia, ontvangt u 10% korting op een artikel naar keuze bij Singel, uw lingerie winkel (Mechelsestraat 21). Kortingsbon is drie maanden geldig!
 • Actie 3*
  Bij aankoop van minimum 100 euro bij Singel, ontvangt u bij Pure Lagratcia 10% korting op een gelaatsverzorging vanaf 45 minuten of bij aankoop van minimum 2 producten. Kortingsbon is drie maanden geldig!
 • Actie 4*Ontvang 15% korting op de Atoxelene natural glow eyes treatment.
  Bij aankoop van een oogcrème ontvang 20% i.p.v. 15% korting op de behandeling* Deze acties zijn enkel geldig gedurende de maand mei en niet cumuleerbaar met andere acties

Reacties uitgeschakeld