PH Formula

phformula

NIEUWSTE GENERATIE PEELINGS

pHformula heeft een peelingmethode ontwikkeld die de meest voorkomende huidproblemen doeltreffend behandeld en tezelfdertijd de nevenwerkingen, zoals roodheid en excessieve afschilfering tot een minimum herleid. Door deze methode is het mogelijk de behandelingen bijvoorbeeld tijdens de middagpauze te doen zonder aan efficiëntie te moeten inboeten.

Op maat gemaakte behandelingen

Net zoals we allemaal verschillend zijn, kan er voor elk probleem een aangepast programma met behandelingen en de producten opgemaakt worden zodat aan de noden en verwachtingen van eenieder kan beantwoord worden. Daarenboven kunnen de behandelingen met andere technieken worden gecombineerd om de efficiëntie nog te

Aangepaste producten voor de beste resultaten.

Deze producten zijn allemaal geformuleerd om de effecten van de behandelingen te versterken.

Mijn behandelingen en mijn activiteiten.

Normaal gezien kunt u uw dagelijkse taken onmiddellijk na behandeling hernemen. Het is doch wel aangeraden om zich niet aan de zon bloot te stellen (met inbegrip van zonnebank) zonder de huid te beschermen gedurende de volledige behandelingskuur. De huid zou heel intens kunnen reageren en snel(ler) verbranden. We raden ook aan om enkele uren na de behandeling niet intensief te sporten of een sauna te nemen.