Opi

opifaby

Mooie nagels zorgen ervoor dat je je helemaal vrouw voelt. Toch is het hebben van mooie nagels als drukbezette vrouw niet altijd vanzelfsprekend. 
OPI nagellakken staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans!

De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje nagellak het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken.
De OPI Lacquering gel is een revolutionaire en professionele behandeling* uitgevoerd met producten bestaande uit 100% gel. GelColorby OPI wordt in een half uurtje tijd aangebracht en houdt perfect gedurende minimaal  twee weken. Het is een langhoudende kleur voor handen en voeten met een mooiglanzend en streeploos eindresultaat! Het is dus mogelijk om je favoriete OPI-kleurtje wekenlang op je vingers en tenen te dragen zonder dat de lak gaat afschilferen. Bovendien wordt er niet gevijld, waardoor de nagelplaat perfect intact blijft.

Faby

Faby_04

Gooi Italiaanse couture, een passie voor kleuren en 30 jaar ervaring in de beauty sector bij elkaar en je krijgt:FABY. Dit nieuwe nagellakmerk is een creatie van twee Italiaanse broers als eerbetoon aan ‘la mamma’.

  • Faby nagellak blijven superlang zitten.
  • Ze zijn niet op dieren getest.
  • Ze zijn “5-Free”, vrij van 5 schadelijke stoffen die in goedkopere lakjes aanwezig zijn.
  • De Faby nagellak bevatten géén formaldehyde, formaldehyde resin, tolueen, kamfer en DBP die schadelijk zijn voor je gezondheid. Zo kan tolueen geheugenproblemen veroorzaken en is DBP schadelijk voor de voortplantingsorganen en zeer schadelijk voor zwangere vrouwen.

Dus waarom je gezondheid in gevaar brengen, als je kan kiezen voor een product dat zowel mooi, kwalitatief als onschadelijk is?

Hun gamma bestaat ondertussen uit maar liefst 175 kleurtjes en daar worden er elk seizoen 3 nieuwe aan toegevoegd. Leuk detail: ook de mannen werden niet vergeten.

De Faby Lacquering gel, 100% TPO free*,is het resultaat van een grondige studie en research naar een product van een excellente kwaliteit met oog voor de welzijn van de consument. TPO* ,een actieve uithardingsstof die men vindt in nagelstylingsystemen waarbij gebruik wordt gemaakt van een uithardingsproces met UV licht, werd door de EU in december 2013 op de lijst vantoxische stoffen geplaatst. In maart van dit jaar werd door de SCCS (Scientific Committe on Consumer Safety) geadviseerd dat TPO* slechts in zeer lage concentratie mag worden gebruikt in nagelstylingsystemen en werd nogmaals gewezen op overgevoeligheidsreacties van de huid bij contact met producten die TPO* bevatten. Verwacht wordt dat dit bestanddeel op termijn verboden zal worden. FABY besloot resoluut dit schadelijke ingrediënt nu al te weren uit de Faby Lacquering gel. Veiligheid en kwaliteit zijn dan ook de kernwoorden die deze productlijn definiëren.