Pure Lagratcia

Pure Lagratcia: Aandacht voor jezelf is de eerste stap naar het vergroten van je welzijn. Missie “Elk mens is een unieke schepping met een unieke schoonheid. Een schoonheid die om een unieke benadering vraagt.” Ik geloof in deze individuele en unieke schoonheid. Ik kijk naar mensen als individu, naar hún schoonheid. Met mijn behandelingen help ik deze schoonheid zichtbaar te maken en te behouden, door uw huid daadwerkelijk te verbeteren. Deze huidverbetering staat in mijn salon centraal. Ik bereik deze verbetering door een uitgebreide analyse van uw huid, een op uw verbeterwensen afgestemd behandelplan en een deskundig advies. Huidverbetering Bij het ouder worden heeft de huid steeds meer te verduren door blootstelling aan de zon en luchtvervuiling. Daarnaast kan ook stress de kwaliteit en gezondheid van de huid bepalen. Huidverslapping, rimpels maar ook verkleuringen zoals pigmentvlekken en zichtbare bloedvaatjes zorgen ervoor dat de huid er ouder uitziet. Sommige factoren kunnen we niet beïnvloeden. De beste preventieve maatregelen die u zelf kunt nemen is de blootstelling aan de zon te minimaliseren, roken te vermijden, een regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialist en de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken.U krijgt bij mij uw gewenste huidverbetering daadwerkelijk met aandacht, geduld en adequaat advies. Uiteraard geheel toegespitst op uw wensen en mijn mogelijkheden. Ik heb verschillende behandelmethoden uitgebreid bestudeerd en maak in overleg met u een op uw huid afgestemd behandelplan met een selectie van de beste behandeltechnieken- en methoden. Heren Omdat een mannenhuid anders is dan die van vrouwen, bied ik exclusieve behandelingen aan die speciaal afgestemd zijn op de behoeften van de mannelijke huid. Problemen, als ingegroeide baardharen, komen bij mannen relatief vaak voor. Jongeren Veel jongeren krijgen last van jeugdpuistjes. Deze onzuivere en gestreste huid heeft een verzorging nodig die mild en tegelijkertijd krachtig en effectief is. Mijn behandelingen zijn afgestemd op het intensief reinigen van de huid en het tegengaan van nieuwe onzuiverheden zodat de huid er stralend en schoon uit ziet en littekens kunnen worden voorkomen. Of je nu een puber bent of een (groot)ouder, iedereen kan op maat geholpen worden. Ik kan de (leef)tijd niet tegenhouden maar er wel voor zorgen dat u er goed uit blijft zien.
Pure Lagratcia
Pure Lagratcia heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.2 weeks ago
Tip voor de Feestdagen.

Gun uw relaties extra gezondheid en fijne verwenmomenten en toon uw waardering met een beauty kerstpakket of cadeaubon van Pure Lagratcia.
Pure Lagratcia
Pure Lagratcia3 weeks ago
De nieuwe kleurtjes zijn binnen en welke kleur kies jij🤔
Pure Lagratcia
Pure Lagratcia3 weeks ago
Gezellig een avondje shoppen en u laten verwennen bij Pure Lagratcia, dat kan. Kom vrijdag naar Leuven by Night want aanstaande vrijdag is Pure Lagratcia open van 9u-20u.
Pure Lagratcia
Pure Lagratcia4 weeks ago
We proudly present you MILLE PERLE SUBLIME. Deze exclusieve limited edition, op basis van een innovatief parelcomplex, heeft een ongeziene anti-aging werking en laat je huid stralen als een perfecte parel ❤️.
Pure Lagratcia
Pure Lagratcia voelt zich enthousiast in Pure Lagratcia.1 month ago
Een hele fijne dag toegewenst met veel positieve energie.
Pure Lagratcia
Pure Lagratcia2 months ago
Ymke is vandaag aanwezig bij Pure Lagratcia. Heeft u vragen over laserontharing neem gerust contact met Pure Lagratcia op 016 205481. Tot binnenkort.