Pure Lagratcia

Pure Lagratcia: Aandacht voor jezelf is de eerste stap naar het vergroten van je welzijn. Missie “Elk mens is een unieke schepping met een unieke schoonheid. Een schoonheid die om een unieke benadering vraagt.” Ik geloof in deze individuele en unieke schoonheid. Ik kijk naar mensen als individu, naar hún schoonheid. Met mijn behandelingen help ik deze schoonheid zichtbaar te maken en te behouden, door uw huid daadwerkelijk te verbeteren. Deze huidverbetering staat in mijn salon centraal. Ik bereik deze verbetering door een uitgebreide analyse van uw huid, een op uw verbeterwensen afgestemd behandelplan en een deskundig advies. Huidverbetering Bij het ouder worden heeft de huid steeds meer te verduren door blootstelling aan de zon en luchtvervuiling. Daarnaast kan ook stress de kwaliteit en gezondheid van de huid bepalen. Huidverslapping, rimpels maar ook verkleuringen zoals pigmentvlekken en zichtbare bloedvaatjes zorgen ervoor dat de huid er ouder uitziet. Sommige factoren kunnen we niet beïnvloeden. De beste preventieve maatregelen die u zelf kunt nemen is de blootstelling aan de zon te minimaliseren, roken te vermijden, een regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialist en de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken.U krijgt bij mij uw gewenste huidverbetering daadwerkelijk met aandacht, geduld en adequaat advies. Uiteraard geheel toegespitst op uw wensen en mijn mogelijkheden. Ik heb verschillende behandelmethoden uitgebreid bestudeerd en maak in overleg met u een op uw huid afgestemd behandelplan met een selectie van de beste behandeltechnieken- en methoden. Heren Omdat een mannenhuid anders is dan die van vrouwen, bied ik exclusieve behandelingen aan die speciaal afgestemd zijn op de behoeften van de mannelijke huid. Problemen, als ingegroeide baardharen, komen bij mannen relatief vaak voor. Jongeren Veel jongeren krijgen last van jeugdpuistjes. Deze onzuivere en gestreste huid heeft een verzorging nodig die mild en tegelijkertijd krachtig en effectief is. Mijn behandelingen zijn afgestemd op het intensief reinigen van de huid en het tegengaan van nieuwe onzuiverheden zodat de huid er stralend en schoon uit ziet en littekens kunnen worden voorkomen. Of je nu een puber bent of een (groot)ouder, iedereen kan op maat geholpen worden. Ik kan de (leef)tijd niet tegenhouden maar er wel voor zorgen dat u er goed uit blijft zien.
Pure Lagratcia
Pure Lagratcia2 days ago
Na een welverdiende vakantie sta ik morgen uitgerust en gezond klaar voor de start van een nieuwe werkdag.
Pure Lagratcia
Pure Lagratcia1 week ago
Ik geef mezelf fysiek een pauze tot 20/08.
Pure Lagratcia
Pure Lagratcia2 weeks ago
Ik wens je een heel fijne zonnige dag met veel positieve energie🤗en vergeet niet voldoende water te drinken. Tot binnenkort.
Pure Lagratcia
Pure Lagratcia2 months ago
Mijn passie en hobby combineren voor een mooie strak lichaam.

Limited Edition: Contouring gel en Firming lotion.
De combinatie van de dag- en nachtcrème zorgen ervoor dat jouw billen er zomerproof uitzien 🍑 #professionalskincare #skinexperts #bodycosmetics #phformula #summerbodies #loveyourskin #beautyspot
Pure Lagratcia
Pure Lagratcia
Pure Lagratcia2 months ago
Nieuw bij pHFormula - Compact foundations pf 50.

Voor/na met de PhFormula compact foundation.
Ook verkrijgbaar bij Pure Lagratcia.