Massage is meer dan alleen ontspanning!

Door de intensiteit, het rustige tempo en de echte aandacht worden behalve het lichaam ook de diepere lagen in jezelf aangeraakt. De mens is een eenheid van lichaam, ziel en geest. Door het lichaam aan te raken worden dus ook de geest en de ziel aangeraakt. Je komt thuis bij jezelf.

Mijn massages zijn meestal afgestemd op jouw specifieke behoeften of eventuele klachten. Ik vind het belangrijk dat je je veilig voelt, dat je kunt ontspannen en jezelf kunt overgeven aan je lichaamsgevoel.

 • Fysiek:
  Het versoepelt de huid, het bindweefsel, de spieren en gewrichten. Massage stimuleert de ademhaling, de bloed- en lymfestroom en de werking van organen. Het versterkt het immuunsysteem, werkt pijn verminderend en ‘kalmeert’ het zenuwstelsel.
 • Emotioneel:
  In het lichaam opgeslagen emoties zoals angst, verdriet, woede, genot, enz.kunnen gevoeld worden en loskomen.
 • Energetisch:
  Energiestromen (meridianen) worden gestimuleerd en energetische blokkades kunnen worden opgeheven.
 • Geestelijk:
  Spanning en stress kunnen via het lichaam gevoeld en ontladen worden.
 • Spiritueel:
  Een massage kan bijdragen aan de bewustwording van wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wil.

Wat is een lichaamsscrub?

Lichaamsscrub is het weghalen van dode huidcellen op je lichaam. Deze dode huidcellen worden vervangen door nieuwe huidcellen, waardoor je huid zacht en glanzend wordt. Op deze manier voorkom je oneffenheden, verdwijnen puistjes en pukkeltjes en ga je ingroeiende haren tegen. Bovendien wordt de huid sneller en egaler bruin wanneer je regelmatig scrubt.

Wanneer kan je het gebruiken?

Natuurlijk kan iedereen scrubzout gebruiken. Het is zeker aan te raden voor mensen met een slechte huid. Schilfertjes kunnen makkelijk verwijderd worden en ook pukkeltjes en puistjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Voor mensen die veel last hebben van ingroeiende haren is het ook een uitkomst. Wanneer je haren laat verwijderen is te raden om van te voren goed te scrubben. Zodra de haren weer teruggroeien blijven ze niet meer vastzitten in de huid.

Ontdek hier ons aanbod: