Maria Galland

Onze huid is als een mozaïek van verschillende behoeften. Houd uw huid in stand door een verzorging op maat met  Maria Galland.

Want enkel Maria Galland biedt:

Een optimale afstemming op de persoonlijk Behoeften: Iedere vrouw, elk huid elke deel van het lichaam is uniek. De sleutel van de verzorgingsmethode op maat van Maria Galland houdt rekening met al deze individuele omstandigheden.

Een uitgesproken professionaliteit, die aansluiten op wat de huid nodig heeft. De innovatieve, zeer efficiënte behandeling behandelingen en producten zijn het symbool van deze authentieke verzorgingsfilosofie. Ze geven de bijzondere expertise en de hoge kwaliteitsnormen van het merk weer.

Een hommage aan de schoonheid, in de vorm van unieke verzorgingservaring die gezondheid en effectiviteit aan elkaar koppelen.

Een professionele hand, die de huid doelgericht en nauwgezet stimuleert. Ieder gebaar en elke handgreep van de schoonheidsspecialist heeft tot doel de individuele schoonheid bloot te leggen.

Persoonlijk aandacht als levensfilosofie, die ook geldt voor de persoonlijk schoonheidsverzorging

De methode van Maria Galland zorgt gegarandeerd voor een weldadig gevoel en richt zich exclusief  op fijnproevers en liefhebbers van schoonheid.