M.E.L.A – pigmentvlekken

melaElke huid is voorzien van pigmentcellen die de huid haar teint of kleur geven. Deze productie wordt extra gestimuleerd door blootstelling aan de zon. Soms verloopt die aanmaak van pigment verstoord.

Oorzaken van pigmentvlekjes:

  • Hormonaal (zwangerschap, menopauze)
  • Veroudering
  • Genetisch (sproetjes)

Doordat de zon de aanmaak van pigmenten stimuleert, is het noodzakelijk de huid elke dag tegen de zonnestralen te beschermen. Breng dan ook elke dag U.V. Protect SPF 30 aan.
 

M.E.L.A behandeling

De M.E.L.A. behandeling werd speciaal samengesteld in een kleivormige basis om de ingrediënten nog dieper in de huid te laten penetreren om pigmentvlekjes te helpen verminderen.

Hoe verloopt een M.E.L.A behandeling?age3_ok

VOORBEREIDING
Voor de beste resultaten is het noodzakelijk de huid voor te bereiden met de M.E.L.A active. Dit serum wordt ‘s morgens en ‘s avonds onder de gewoonlijke verzorging aangebracht en moet 2-3 weken voor de eerste behandeling gestart worden.

BEHANDELING
De behandeling moet door een huidspecialist worden uitgevoerd. Deze zal de sterkte en het aantal behandelingen bepalen afhankelijk van de gevoeligheid en de toestand van de huid. Meestal zijn 4-6 behandelingen nodig met telkens 2 tot 4 weken tussen.

NAVERZORGING
Na elke behandeling kan de huid wat trekkerig aanvoelen. Breng een P.O.S.T Recovery crème zo vaak als nodig. Na de behandeling brengt men de M.E.L.A Recovery aan onder de gewoonlijke verzorging om de bekomen resultaten te optimaliseren.