Chronische roodheden – huid met neiging tot rosaceae

roodheidChronische roodheden treden op wanneer de huid heel gevoelig is en bv. bij temperatuursveranderingen. De huid loopt rood aan en blijft geruime tijd rood. Soms kunnen puistvormige letsels ontstaan.

C.R. behandeling

De C.R. behandeling werd speciaal samengesteld om deze uiterst gevoelige huid te kalmeren en opstoten van roodheid te helpen vermijden.

Hoe verloopt een C.R. behandeling?

VOage3_okORBEREIDING
Voor de beste resultaten is het noodzakelijk de huid voor te bereiden met de C.R. active . Dit serum wordt 1 x per dag onder de gewoonlijke verzorging aangebracht en dient 2-3 weken voor de eerste behandeling gestart worden.

BEHANDELING
De behandeling wordt door een huidspecialist worden uitgevoerd. Deze zal het aantal behandelingen bepalen afhankelijk van de gevoeligheid van de huid en haar toestand. Meestal zijn 4-6 behandelingen nodig met meestal 4 weken tussen.

NAVERZORGING
Na elke behandeling kan de huid wat trekkerig aanvoelen. Breng een P.O.S.T Recovery creme zo vaak als nodig aan die uw huidspecialist u heeft aangeraden. Na de behandeling brengt men de C.R. Recovery aan onder de gewoonlijke verzorging om de bekomen resultaten te optimaliseren.