Bruidsarrangement

Als bruid straal je sowieso. Maar het is wel fijn als je voor je bruiloft wat extra tijd besteedt aan je uiterlijk. Daar hoort natuurlijk gezichtsverzorging bij! Wil je dat je huid er op jullie bruiloft op z’n best uitziet? Maak tijdig een afspraak om je bruidsmake-up op je trouwdag te reserveren of boek een bruidsarrangement die bij u past.

  • Arrangement1: Deze bestaat uit 90min gelaatsverzorging ,O² Intraceuticals Rejuvenate behandeling, pedicure incl. lak, de proef & bruidsmake-up.
  • Arrangement 2: Deze bestaat uit 90 min gelaatsverzorging, O² Intraceuticals Rejuvenate behandeling,  manicure incl. lak,  de proef en de bruidsmake-up.

Bij de bruidsmake-up hoort een proef make-up. Dat betekent dat je  langskomt om je wensen kenbaar te maken en de door mij aangebrachte make-up te beoordelen. Belangrijk zijn jouw wensen, kleding en wat voor type je bent. Dit alles om zoveel mogelijk jouw goede kanten naar voren te brengen, maar wel zodanig dat je nog steeds jezelf blijft. Niet dat de man van je dromen naast een totaal andere vrouw staat.

De eerste verwen compleet behandeling krijgt je 1 of 2 week  voor de trouwdatum, dan wordt ook de proefmake-up gedaan. Voor de 2e behandeling komt je de dag voor de bruiloft en krijgt je de minilift  behandeling .

Op jouw trouwdag krijg je een speciale bruidsampul en de officiële bruidsmake-up.